10 Mayıs 2008 Cumartesi

Çoluk Çocuk "2. Uludağ Nöroloji Günleri"ne Gidiyoruz.

31 Ocak 2007

Haydi Acele Toparlanın!
Çoluk Çocuk "2. Uludağ Nöroloji Günleri"ne Gidiyoruz.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı’nca düzenlenen 2. Uludağ Nöroloji Günleri 01-04 Şubat 2007’de Uludağ 2. Bölge Karinna Otel’de gerçekleştiriliyor.

01. Şubat 2007 Perşembe günü önemli bir şey yok. Saat 13.00’den itibaren otele giriş ve kayıt işlemleri yapılacak. Ama saat 19.00 ila 20.00 arasındaki açılış kokteylini kaçırmayın.

Kokteylde sizleri Serono İlaç firması ağlayacak. Kokteylin ardından saat 20.00’den 22.30’a kadar sürecek akşam yemeğinin de ev sahibi Serono

02 Şubat 2007 Cuma günü sabah sabah o yoğun bilimsel programdan sonra saat 13.00 ile 14.00 arasında İE Ulugay İlaç fimasının ev sahipliğinde Karinna Otel’in pistlere hakim manzaralı terasında verilecek mangal partisine tüm katılımcılar davetli.

Akşam yemeğinden sonra saat 21.00 ila 22.30 arasında Med İlaç size Akgün Akova’nın fotoğraf gösterisini sunacak. Böylesine entelektüel bir ortamdan sonra değerlendirmeniz ancak elinizde şarap kadehleri ile olur.

Size bu ortamı da Sanovel İlaçları sunacak. Saat 22.30 ile 24.00 arasında Uludağ’da ünlü sıcak şarap partisinde üzerinize rehavet çökebilir. Aman uyuya kalmayın.

Bu bilimsel toplantının son günü saat 13.00 – 14.00 arası öğle yemeğiniz de Gen İlaç’dan. Sağ olsun ilaç firmaları. Sizleri bu kadar yedirip, içirdikten sonra gala yemeğinizi mi ihmal edecek. O da Med İlaç’tan.

Bu kadar yediren içiren ilaç firmalarının adını geçirip de diğerlerini atlamak onlara saygısızlık olacak. Ona da bir sıra bulmak gerek. İşte çözüm;

“DESTEK VEREN FİRMALAR (Şu anki katkı payına göre sıralanmıştır.) MED İLAÇ, SERONO, İBRAHİM ETHEM ULAGAY, SCHERING ALMAN, ABDİ İBRAHİM, GEN İLAÇ, SANOVEL, BOEHRINGER INGELHEIM, NOBEL İLAÇ PFİZER, LUNDBECK, JANSSEN CILAG, ASTRA ZENECA.” Ayrıca basılı materyellerin sponsorluğu için SCHERING'e de bir teşekkür.

Bakın toplantının başkanı Prof. Dr. Ö. Faruk TURAN mesajında ne diyor; ”Bilimsel içeriği yüksek;’sosyal yönden de hoş anılar bırakacak bir programda’ sizleri aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız.” Prof. Dr. Turan haklı değil mi? Hele bir de aşağıdaki “sosyal programı” okuyunca daha fazla hak vereceksiniz;

“Kayak Dersleri; Katılımcılar için toplu halde kayak dersleri düzenlenecek ve ders ücretlerinde grup indirimi sağlanacaktır. Ayrıca kayak evinden kiralanacak malzemeler için indirim sağlanacaktır.

Kapalı Yüzme Havuzu; Isıtmalı kapalı havuz her gün 10:00-18:00 saatleri arası katılımcıların hizmetinde olacaktır.

Anaokulu Öğretmenleri; Çocuklarınız ile ilgilenecek anaokulu öğretmenleri Sempozyum süresince hizmetinizde olacaktır.

Çocuk Sineması; Akşamları çocuklara sinema gösterisi sunulacaktır.”

Katılımcılar için kayak dersleri var. (Hangi saatlerde olacak bu dersler?), sabah 10’dan 18’e kadar katılımcıların hizmetinde ısıtmalı yüzme havuzu var. Anaokulu öğretmeni, çocuk sineması…Yok, yok.

Yoksa siz hala toparlanmadınız mı?

Bu arada AİFD’nin etik kurulunun kulakları çınlasın.

Hiç yorum yok: