10 Mayıs 2008 Cumartesi

“İlaç Sektörü İstekleri Karşılamak Üzere Uludağ’da Hazır Bekliyor.”

27 Aralık 2006

“İlaç Sektörünün Önde Gelen İsimleri İstekleri Karşılamak Üzere Uludağ’da Hazır Bekliyor.”


2. Astım & Rinit Günleri, Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği işbirliği ile 18-21 Ocak 2007 tarihleri arasında Uludağ'da gerçekleştirilecek. Göğüs hastalıkları, kulak burun boğaz uzmanları ve pediyatri uzmanlarını bir araya getirmeyi amaçlayan toplantıyla ilgili toplantı başkanlarından Prof. Dr. Prof. Dr. Nazım Korkut’un kulak burun boğaz uzmanı hekimlerin iletişim sitesi “kanal kbb”de yayınlanan çağrı mesajı hem uslup hem de beklenti açısından ilginç;

23.12.2006

Değerli meslektaşlarım,

Daha önce de duyurduğumuz üzere 2. Astım & Rinit Günleri Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği ve Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği iş birliği ile 18 - 21 Ocak 2007 tarihleri arasında Uludağ'da gerçekleştirilecektir. Toplantının bilimsel programı bilimsel komite tarafından son şekli verilerek sizlere sunulmaktadır. Toplantı ile ilgili her türlü bilgi için www.astimrinit2007.org sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Yurdumuzun en güzel kış köşesinde her yönüyle Kulak Burun Boğaz ailesine layık bir toplantı yapmak üzere bir araya gelmek istiyoruz.

Bu nedenle toplantının yapılmasında bizlere maddi yardımlarını esirgemeyen ilaç sektörünün önde gelen isimleri sizlerden gelecek istekleri karşılamak üzere hazır beklemektedirler.

18 Ocak 2007'de, yeni yılın ilk büyük organizasyonunda, Uludağ'da buluşmak üzere...

Prof. Dr. Nazım Korkut
Başkan

Hiç yorum yok: